Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​.

Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​.
1 2 3 4 5
Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: JOYEDA
Αριθμός Υπαλλήλων: 180~200
Ετήσιες πωλήσεις: 8000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
The core product: Custom furniture
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Προφίλ εταιρείας:

 

Η Sichuan Yadi Furniture Manufacturer CO., LTD.έχει δεσμευτεί για το σχεδιασμό, την παραγωγή και την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων επίπλων για περισσότερα από 10 χρόνια από την ίδρυσή της.Jingyi Dayou διεθνής βάση παραγωγής προϊόντων επίπλων για το σπίτιΗ YADI είναι η κορυφαία μάρκα εξατομικευμένων προϊόντων επίπλων στην Κίνα.η προώθηση της ανάπτυξης της συναφούς βιομηχανίας επίπλων, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων μπάνιων, ντουλαπιών αποθήκευσης, ντουλαπιών μακιγιάζ κλπ., σχηματίζοντας ένα διαφοροποιημένο βιομηχανικό πρότυπο και γίνοντας μια μεγάλης κλίμακας ολοκληρωμένη επιχείρηση επίπλων στην Κίνα.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Το προϊόν μας:

 

 

YADI έπιπλα, είμαστε ένας κορυφαίος οργανισμός που ασχολείται με την κατασκευή, το σχεδιασμό, την προμήθεια και την εξαγωγή ασύγκριτης ποιότητας σειράς από κουζίνα ντουλάπα, ντουλάπα μπάνιου ντουλάπα, τραπέζι καφέ, κλπ.Κατασκευάζονται με ξύλο/πίνακες υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα καθορισμένα βιομηχανικά πρότυπα.Έτσι, τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την αντοχή τους, το λεπτό φινίρισμα, τον σύγχρονο σχεδιασμό και τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά στη διάβρωση.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Εγκαταστάσεις:

 

Οι εταιρείες του ομίλου μας διαθέτουν τις ακόλουθες εγκαταστάσεις για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων:
1) Εργαστήριο παραγωγής 3000m2
2) Δικό μας εργοστάσιο αξεσουάρ 1000m2
3) Η δική μας αποθήκη 2000m2
Όλα τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης, Τεχνική, Σχεδιασμός, Παραγωγή (Συναρμολόγηση-Περιγραφή-Πακετάρισμα-Αφτερπώληση), Εσωτερικές και Εξωτερικές Πωλήσεις, Εμπορικό και Δημόσιες Σχέσεις εργάστηκαν με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Εμφάνιση:

 

Έχουμε έξι εκθεσιακές αίθουσες σε όλο το Chengdu, σχεδόν 2000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακών χώρων, διάφορα είδη επίπλων, καλωσορίζουμε να επισκεφθείτε!

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Πιστοποίηση:

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

Το πλεονέκτημα μας


1Αειφορία και φιλικότητα προς το περιβάλλον: Ευρωπαϊκό πρότυπο Ε1.
2Εξαιρετική χειροτεχνία και ποιοτικά προϊόντα.
3Υπηρεσία ολοκληρωμένης λύσης (σχεδιασμός, παραγωγή, παράδοση, ηλεκτρονική εγκατάσταση).
4Υποστηριζόμενοι από την πλούσια εμπειρία της βιομηχανίας και την κατανόηση της αγοράς, συμμετέχουμε στην προσφορά ενός ευρέος φάσματος επίπλων.
5Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις, προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας γκάμα από ντουλάπια.
6. Όντας μια από τις γνωστές εταιρείες στον κλάδο, είμαστε αποφασιστικά εμπλεκόμενοι στην παροχή μιας υψηλής ποιότητας σειράς
.

Ιστορία

Το 2008, εισήλθε στην εγχώρια αγορά επίπλων

Συμπληρωμένες εγχώριες πωλήσεις 10 εκατομμυρίων δολαρίων το 2010

Η Sichuan Yadi Furniture Manufacturer CO., LTD. Ιδρύθηκε το 2014 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες εξωτερικού εμπορίου το ίδιο έτος.

Το 2018, ο όγκος των πωλήσεων έφτασε τα 120 εκατ.δολάριο, εκ των οποίων το εξωτερικό εμπόριο αντιπροσώπευε το 70%.

Το 2019, θα δημιουργηθεί μια βάση παραγωγής επίπλων 30.000 τετραγωνικών μέτρων στο Τσενγκντού.

Το 2021, ανυπομονούμε για πιο βαθιά και εκτεταμένη συνεργασία με τους διεθνείς πελάτες.

Υπηρεσία

Καλύτερη εξυπηρέτηση YADI

 

Δωρεάν συμβουλευτική πριν από την πώληση / χαμηλή τιμή

 

Προσφέρουμε 12 ώρες γρήγορη απάντηση πριν από την πώληση και δωρεάν συμβουλευτική.

Η κατασκευή και δοκιμή δείγματος χαμηλής τιμής είναι διαθέσιμη.

Προσφέρουμε προχωρημένο σχεδιασμό λύσεων σε όλους τους διανομείς και τους χρήστες.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Σκληρός έλεγχος ποιότητας της παραγωγής

 

Χρησιμοποιούμε υλικά προστασίας του περιβάλλοντος βαθμού Ε1/Ε0, τη δημιουργία ενός πλήρους και αυστηρού συστήματος ελέγχου ποιότητας, για να διασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Συμπληρωματικά αξεσουάρ και υλικό

 

Διασφαλίζουμε την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας. Παρέχουμε πλήρη αξεσουάρ και υλικό, δημιουργώντας ένα πλήρες σύστημα υποστήριξης, βολικό για τους πελάτες να ταιριάζουν χρώμα και να επιλέξουν,να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος.

 

5

 

 

Το πλεονέκτημα μας


1Βιωσιμότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον: E1 Ευρωπαϊκό πρότυπο
2Μεγάλη χειροτεχνία και ποιοτικά προϊόντα.
3Υπηρεσία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης (σχεδιασμός, παραγωγή, παράδοση, ηλεκτρονική εγκατάσταση)
4Υποστηριζόμενοι από την πλούσια εμπειρία της βιομηχανίας και την κατανόηση της αγοράς, συμμετέχουμε στην προσφορά ενός ευρέος φάσματος επίπλων.
5Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις, προσφέρουμε μια υψηλής ποιότητας γκάμα από ντουλάπια.
6. Όντας μια από τις γνωστές εταιρείες στον κλάδο, είμαστε αποφασιστικά εμπλεκόμενοι στην παροχή μιας υψηλής ποιότητας σειράς από Powder Coated Cabinet

 

24ωρη Υπηρεσία Μετά την Πώληση

 

Για περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα οθόνης LCD μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!Σίρλεϊ@yadi.com, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Η ομάδα μας

YADIΕμείς έχουμε το τμήμα σχεδιασμού, το τμήμα παραγωγής, το τμήμα πώλησης, το τμήμα ποιότητας, το τμήμα μεταπώλησης, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών, το τμήμα προμηθειών.ως επέκταση της επιχείρησής μαςΚαλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.
 

Η εκπαίδευση είναι ένα βασικό μάθημα για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας, την ομαδική δραστηριότητα να μας επιτρέψει να βρούμε την ομορφιά της ζωής.Εκτιμούμε τον χρόνο που μελετάμε και μελετάμε μαζί.

 

Πάντα ακολουθούμε την επιχειρηματική φιλοσοφία "πρώτα η ποιότητα, πρώτα ο πελάτης, πρώτα η φήμη", συγκεντρώνουμε ταλαντούχους ανθρώπους στο σπίτι και στο εξωτερικό,με διαφορετικό όραμα και πολυπολιτισμικό υπόβαθρο για να προχωρήσουμε, για να ανταποκριθούμε στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της αγοράς, για να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο της Yadi ξανά.ΚΙΝΑ Sichuan Yadi Furniture Manufactuer CO.,LTD​. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας