Να στείλετε μήνυμα
products

MDF ντουλαπιών κουζινών 18mm σύγχρονη άκρη διαμερισμάτων πορτών μελαμινών

Βασικές πληροφορίες
Μάρκα: Yadi Furniture
Πιστοποίηση: CE
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 25 - 30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Τόπος καταγωγής: Chengdu, Κίνα Brand name: YADI
MOQ: 1 σύνολο Hings: Blum, DTC
Λειτουργικά εξαρτήματα: Ανελκυστήρας επάνω στο σύστημα, σύστημα γωνιών, σύστημα οψοφυλακίων Υλικό πορτών: MDF, πίνακας μελαμινών, Particleboard
Υλικό σφαγίων: Πίνακας μελαμινών, Particleboard, κοντραπλακέ Countertop τρόχισμα: Επίπεδη άκρη/διευκολυνμένη άκρη
Εξαρτήματα: Backsplash, καλάθι συρταριών, φωτογραφική διαφάνεια συρταριών Μέγεθος & σχέδιο: Προσαρμοσμένα μέγεθος & σχέδιο
Υψηλό φως:

ντουλάπι κουζινών 18mm σύγχρονο

,

ντουλάπι κουζινών μελαμινών 18mm

,

E1 σύγχρονο ντουλάπι κουζινών


Περιγραφή προϊόντων

Ντουλάπι σύγχρονου σχεδίου με MDF την πόρτα μελαμινών για τα μορφωματικά γραφεία κουζινών

Λεπτομέρειες προϊόντων:

Μέρη κουζινών Υλικό βάσεων Επιφάνεια που τελειώνουν
Πόρτα γραφείων κουζινών

αδιάβροχος MDF 18mm πίνακας

αδιάβροχος MFC πίνακας 18mm (πρότυπα E0, E1)

κοντραπλακέ 18mm

UV

PVC

Μελαμίνη

Λάκκα

Σφάγιο γραφείων κουζινών
υλικό γραφείων κουζινών Blum, Hettich, DTC, HIGOLD, LUSTERFUL
Countertop γραφείων κουζινών Ο τεχνητός Stone

Περιγραφές:

Τα γραφεία μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του σπιτιού σας. Παρέχουν την πρακτικότητα, το ενισχυμένο σχέδιο, και μια υψηλότερη ατμόσφαιρα. Εάν είναι μια κουζίνα, το λουτρό, ή το γραφείο, που εγκαθιστά τα νέα γραφεία θα προσθέσει το χαρακτήρα στην περιοχή. Θεωρήστε ότι θα ικανοποιήσουμε όλες countertops και τις ανάγκες σχεδίου γραφείων σας.

Να πάρει το cabinetry δικαίωμα είναι δυσνόητο, λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικό και την τεχνολογία αλλαγή-και επειδή η κουζίνα έχει εξελιχθεί από την ύπαρξη το α η περιοχή για τους υπαλλήλους στο κέντρο της οικογενειακής ζωής. Οι κουζίνες είναι μεγαλύτερες και γεμισμένες με τέτοια εξαρτήματα όπως τα υλικά πληρώσεως δοχείων και τους κατασκευαστές espresso, και οι σύγχρονοι ιδιοκτήτες σπιτιού απαιτούν τη μεγάλη χωρητικότητα πέρα από ακόμη και τα οψοφυλάκια παλαιού. Η εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ, για παράδειγμα, μιας εμφάνισης πρόσφατος-19$ος-αιώνα και ενός τρόπου ζωής 21$ος-αιώνα είναι μια πράξη ταχυδακτυλουργίας.

Τα γραφεία μπορούν να απορροφήσουν ένα καταπληκτικό ποσό διαστήματος στην κουζίνα σας, το οποίο σημαίνει η επιλογή του ύφους συμπαθείτε είναι κρίσιμη. Εάν διακοσμείτε μια παραδοσιακή κουζίνα ή ένα σύγχρονο διάστημα με ένα μοντέρνο σχέδιο, η μεταχείριση ύφους, χρώματος και επιφάνειας των γραφείων κουζινών μπορεί να κάνει μια διαφορά. Κοιτάξτε βιαστικά τα γραφεία κουζινών μας εδώ και βρείτε τι θέλετε. Εάν χρησιμοποιείτε τα λευκά γραφεία κουζινών για να κρατήσετε τα πράγματα απλά ή να θελήσετε να δοκιμάσετε σκοτεινός ή ζωηρόχρωμος κοιτάζετε, μπορείτε να βρείτε κάτι κατάλληλο για το σπίτι σας εδώ.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Ικανότητα υποστήριξης & eco-φιλική διάθεση: το Ε. - ευρωπαϊκά πρότυπα.
2. Μεγάλα προϊόντα χειροτεχνίας και ποιότητας.

3. Θα κάνουμε το κείμενο εγκαταστάσεων προτού να έχε η παράδοση που σιγουρεύτηκε τα αγαθά την τέλεια ποιότητα.

4. Μιας στάσης υπηρεσία λύσης (ελεύθερο και επαγγελματικό σχέδιο, γρήγορο απόσπασμα, προϊόντα, παράδοση, κ.λπ.)

5. Μεγάλα προϊόντα χειροτεχνίας και ποιότητας.

6. Το μέγεθος μπορεί να είναι επί παραγγελία

Γραφεία κουζινών σχεδίου:

Στα υψηλής ποιότητας γραφεία κουζινών, έχουμε μάθει ότι ένα σχέδιο δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες. Όλες οι κουζίνες έχουν τις μοναδικές λειτουργίες και τις προκλήσεις, έτσι συνεργαζόμαστε με σας για να παρέχουμε σε σας την τέλεια λύση για το συγκεκριμένους διάστημα και τον προϋπολογισμό σας. Εάν συνεργαστείτε με έναν σχεδιαστή ή έναν αρχιτέκτονα, θα εργαστούμε με τους για να παρέχουμε σε σας τα υψηλότερους ποιοτικούς γραφεία και τους μετρητές. Οι σχεδιαστές μας μπορούν να προτείνουν τις πιθανές αλλαγές στο σχέδιο που φέρατε. Για εκείνο το προσωπικό που δεν έχει τα επαγγελματικά σχέδια, η ομάδα σχεδίου μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την κουζίνα που έχετε θελήσει πάντα σε μια λογική τιμή.

Η πόρτα σχεδιάζεται επίσης με ένα πλαίσιο προσώπου, και ο κεντρικός επιπλέων πίνακας καθορίζεται σε ισχύ από το πλαίσιο και το προστατευτικό κιγκλίδωμα πορτών. Προκειμένου να αυτοί κατασταθούν ισχυροί και σταθεροί, τα κεραμίδια παραθύρων και οι φράκτες καθορίζονται με mortise joinery τις συναρμολογήσεις. Η πόρτα τοποθετείται συνήθως, έτσι σημαίνει ότι η πόρτα θα είναι επίπεδη με το πλαίσιο προσώπου του γραφείου όταν κλείνουν την. Η επιφάνεια του συρταριού, που αποτελείται επίσης από τα πλαίσια, τις ράγες και τις επιτροπές πορτών, είναι η τέταρτη πλευρά του συρταριού και δεν εφαρμόζεται στο τελειωμένο κιβώτιο συρταριών, το οποίο ακολουθείται από πολλούς κατασκευαστές γραφείων αντιγράφου σήμερα.

MDF ντουλαπιών κουζινών 18mm σύγχρονη άκρη διαμερισμάτων πορτών μελαμινών 0

MDF ντουλαπιών κουζινών 18mm σύγχρονη άκρη διαμερισμάτων πορτών μελαμινών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Cheryl